Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958

Warning: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in ..../includes/class_bbcode.php on line 2958
This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please..."

Sponsored Links

Results 1 to 9 of 9

Thread: This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please..."

  1. #1
    Paladin of Light Aegis Runestone's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Baron Castle
    Age
    31
    Posts
    1,598
    Gil
    12076

    Default This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please..."

     
    "...try again in 29 seconds."

    I've gotten this a few times when posting. I only hit the reply button once and then I get this message. I check the thread I posted in and lo and behold, my post got through, despite the fact I only hit the reply button once. :P The forum seems to think I was clicking it twice.

    Edit: it also seems to not go into effect when I make a new thread. Also...
    Spoiler:
    A little bug with the edit screen.

    Weird bug. I'm using Firefox (latest version) and using the Quick Reply Box. I hope that helps narrow down the problem.
    Last edited by Aegis Runestone; 02-19-2016 at 04:29 PM.
    -Aegis Runestone-
    Thank you, Galadin, for the awesome avatar!
    My Quests! [US] Feedback is appreciated! - My Dissidia Forums Sprite Comics!
    The Runestone Library - My Story Thread here!

    Spoiler:

    Thanks for helping me with the text format, Galadin!

  2. #2
    Administrator Kraid's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    The You Kay
    Age
    29
    Posts
    4,245
    Gil
    27

    Default

    Yeah, it's a problem with the forum right now. I'm checking to see what I personally can do to fix these problems, but I think it's related to the text at the top. It keeps double posting my posts, since admin and some moderator accounts are immuned to the double posting rule.

    In short: The forum is double posting everything at the moment.

  3. #3
    Paladin of Light Aegis Runestone's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Baron Castle
    Age
    31
    Posts
    1,598
    Gil
    12076

    Default

    I would offer my services, except I'm insanely rusty with PHP... X.x; Do you have an ETA for the forum fixes? Is there anything I can do to help?
    -Aegis Runestone-
    Thank you, Galadin, for the awesome avatar!
    My Quests! [US] Feedback is appreciated! - My Dissidia Forums Sprite Comics!
    The Runestone Library - My Story Thread here!

    Spoiler:

    Thanks for helping me with the text format, Galadin!

  4. #4
    Premium Member jordy's Avatar
    Join Date
    Oct 2012
    Location
    the beach, waiting for wind...
    Age
    25
    Posts
    1,413
    Gil
    25

    Default

    Double posting is gone on my end.

  5. #5
    Paladin of Light Aegis Runestone's Avatar
    Join Date
    May 2013
    Location
    Baron Castle
    Age
    31
    Posts
    1,598
    Gil
    12076

    Default

    Quote Originally Posted by jordy View Post
    Double posting is gone on my end.
    Depends on if you use quick reply or not. And sometimes if you quote something or not.
    -Aegis Runestone-
    Thank you, Galadin, for the awesome avatar!
    My Quests! [US] Feedback is appreciated! - My Dissidia Forums Sprite Comics!
    The Runestone Library - My Story Thread here!

    Spoiler:

    Thanks for helping me with the text format, Galadin!

  6. #6
    Cool as Shiva DJVD's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Murrica!
    Posts
    1,905
    Gil
    0

    Default

    The only problem I've been having lately is my posts going into edit mode after I click "Post Quick Reply". My posts are still made through, and my posts still show up on the main page, but lately this site has been acting like I clicked the Go Advanced button when I almost never do that. Has anyone else been having that problem?
    ================================================== ===================
    Wanna see the most awesome Kingdom Hearts meme in history? Click spoiler.

    Spoiler:

  7. #7
    Cool as Shiva DJVD's Avatar
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    Murrica!
    Posts
    1,905
    Gil
    0

    Default

    Never mind, it's the same problem you're having. I didn't look into it close enough.
    ================================================== ===================
    Wanna see the most awesome Kingdom Hearts meme in history? Click spoiler.

    Spoiler:

  8. #8
    Carbuncle's Reflection reiz999's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Location
    Indonesia
    Age
    23
    Posts
    374
    Gil
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Aegis Runestone View Post
    "...try again in 29 seconds."

    I've gotten this a few times when posting. I only hit the reply button once and then I get this message. I check the thread I posted in and lo and behold, my post got through, despite the fact I only hit the reply button once. :P The forum seems to think I was clicking it twice.

    Edit: it also seems to not go into effect when I make a new thread. Also...
    Spoiler:
    A little bug with the edit screen.

    Weird bug. I'm using Firefox (latest version) and using the Quick Reply Box. I hope that helps narrow down the problem.
    Somehow it happens to me now. It never happens to me before. What happens here?
    My modding thread : Model Import -- Stage mods -- BGM dlc -- Portraits -- Official BGM dlc controller and text file
    CLICK HERE -- Other: 27 True Runes



  9. #9
    Carbuncle's Reflection Yuna Farron's Avatar
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Boston
    Age
    21
    Posts
    287
    Gil
    1906

    Default This forum requires that you wait 30 seconds between posts. Please..."

     
    Quote Originally Posted by jordy View Post
    Double posting is gone on my end.
    So true

    Envoyé de mon SM-G920F en utilisant Tapatalk
    "In this world, there is nothing but seriousness !"
    Mains : Lightning & Gabranth. Subs : Prishe, Zidane, Tifa, Laguna, Gilgamesh.

    ♭♬ ✯♭Music is my life♬♭ ✯♬

    PSN ID : T-Virus372 / Twitter : @YunaNezumi / Steam : Yuna Farron


Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 07-30-2012, 12:14 AM
  2. New Forum Posts
    By Sorceress' knight in forum Technical Support
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2012, 12:16 AM
  3. 000 scenario requires lots of pre-grinding?
    By Skeptyks in forum Dissidia 012 Support & Guides
    Replies: 46
    Last Post: 05-04-2011, 09:17 PM
  4. "Proxim Floss" versus "Nemo"
    By Proximately in forum Role Playing
    Replies: 23
    Last Post: 05-04-2010, 07:32 PM
  5. I have a forum. A forum worth dying for!
    By Kaji in forum Introductions
    Replies: 45
    Last Post: 12-07-2009, 01:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •